Vad jag däremot vet och kan argumentera för hundra gånger om, och som någonstans i slutändan är huvudsaken, är att skillnaden sitter i smaken. Riktigt smör, grädde och andra mejeriprodukter, det vill säga de som är gjorda på animaliskt fett, är det enda rätta, inte minst för smaken. Är jag på café och äter bakverk så känner jag om de är gjorda på margarin, och då kan jag sura ur. Visst, det kostar mer med smör än margarin men det är så värt det.
Så - nu hoppas jag att ni bojkottar margarin och andra fejk-mejeriprodukter. Vad jag ska göra med min Flora och fejk-grädde återstår att se. Jag kanske låter maken äta upp det, han köpte trots allt en mjukost med baconsmak i dag. Det är verkligen inte okej. Då kan man äta fejkmejeri också.
Jag är snabb att hålla med dej... Vi fick två påsar på Maxi idag :P
SvaraRaderatack för upplysningen, jag trodde inte att det var nåt "farligt" med vegetabiliskt fett, ska man använda lite vispgrädde istället då för matlagningsgrädde(15%) i såsen, smör i stekpannan istället för flytande margarin och typ bregott på mackan. Jag har inge vidare koll på det där!
SvaraRaderaJag tror Sofia svarar bättre än mej :) Men JAPP så naturligt som möjligt!
SvaraRaderaSkriv gärna mer om detta!!
SvaraRaderaTror att jag, och många andra, stoppar i oss en massa skit utan att veta vad det egentligen är vi får i oss och vad det gör i kroppen... :(
Hej! skulle vara jätte intressant att veta varför animaliskt fett är bättre än det vegetabiliska. Eller är det för att oftast så är de animaliska produkterna "renare" än de vegetabiliska, utan en massa tillsatsämnen? Ja, kul att du har börjat skriva om mat, det är ett av mina stora intressen också! Ha det gott! / Johanna
SvaraRaderaWord! Klart det är bäst med äkta o naturliga råvaror än varor med en massa tillsatser i!
SvaraRaderaKan inte annat än att hålla med dig gumman......Jag köper aldrig något annat!!!
SvaraRadera