onsdag 10 november 2010

Frukost?

Havregrynsgröt är egentligen inte nån favvis, men det är ju nyttigt. Och jag behöver variation. I dag serverad med hallon och rostade frön.



Jag tycker att det är svårt med frukost, eller snarare svårt att få i sig bra, proteinrik frukost. Ägg är ju självklart, men vad gör man om man ätit ägg så att det sprutar ur öronen på en? Äter alltid två till frukost, till gröt eller annat och är i ärlighetens namn rätt less. 




Vad äter ni till frukost? 

5 kommentarer:

  1. Just nu är jag inne i en period med sånt där riktigt mörkt, platt, fyrkantigt osötat bröd (vet dock inte hur nyttigt det är??) med makrill. Makrill i massor! Hur gott som helst!

    SvaraRadera
  2. Ser jätte gott ut! Så god ser aldrig min gröt ut :P

    SvaraRadera
  3. Om du är trött på ägg som proteinkälla så varför inte göra en proteindrink? Den kan du ju variera i alla dess former och smaker. Johans favvis är Minimjölk,Havregryn,Banan eller frysta Jordgubbar & Proteinpulver.Detta dricker han varje morgon samt ett par per dag som mellanmål. Går snabbt & smidigt! Kramar Linnea =)

    SvaraRadera
  4. Det såg mumsigt ut!! :)
    Frukost är svårt..jag håller med dig!
    Brukra försöka mig på havregrynsgröt jag med men då brukar jag ha lite sylt till :P
    Har lite svårt för havregrynsgröt är ingn riktig favorit här heller men har lite svårt att hitta alternativ då jag har allergier...
    Ha en bra dag! :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Åh va bra att du tog upp det här med frukost, jag efterlyser åxå tips!
    För mig är det havregrynsgröt som gäller (blää) men eftersom jag inte dricker mjölk så häller jag istället på ProViva blåbärsdryck, blir genast mycket godare!
    Och dessutom så är det ju iallafall lite mindre socker i ProViva än i sylten man köper :)
    (iallafall i de "vanliga" sylterna ute i butikerna)

    SvaraRadera